De Ter Aarse Braderie is een belangrijk en groot onderdeel van De 24 van Ter Aar. Ieder jaar op de zaterdag van week 25 staat dit evenement op het programma. Zaterdag 22 juni is de braderie te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur.

Kramen vind je die dag lopend vanaf het Lindenplein als een lange slinger langs de winkels in de Essenlaan tot de Aardamseweg om vervolgens over te steken en na het Vosholplein verder te gaan tot en met IKC de Vaart. Er komen heel veel kramen. Van eigen ondernemers, maar ook van ondernemers elders uit het land; hobbyisten met zuivelproducten uit de streek en verenigingen.

Bij IKC de Vaart zijn optredens van koren. Ben je toe aan een drankje, hapje, ijsje, dan vind je voldoende foodtrucks en horeca. Ook aan de kinderen is op de braderie gedacht. Met luchtkussens, een kleedjesmarkt en andere activiteiten.

Kraam huren

Wil jij een kraam huren. Download het inschrijfformulier hieronder, print het, vul het in, maak er een foto van of scan het formulier in en mail het naar braderie@24vanteraar.nl.


Wil je meedoen met het Open Podium op de braderie? Mail naar info@24vanteraar.nl voor meer informatie.

Zodra meer bekend is over de kleedjesmarkt voor kinderen communiceren wij dit natuurlijk direct.