Stempelkaartparcours

Zaterdag 22 juni kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd meedoen aan het Stempelkaartparcours. Bij de sporten, spellen en activiteiten die verschillende Ter Aarse clubs en verenigingen organiseren, kun je stempels verdienen. In totaal zijn 5 stempels te krijgen op 5 verschillende locaties.

Leerlingen die naar basisschool De Vaart en naar de Aeresteijnschool (De Poel) gaan, krijgen de stempelkaart op school uitgedeeld. Ouders van kinderen tussen de 4 en 13 jaar die naar een andere school gaan, kunnen de stempelkaart vrijdag 21 juni tot 17:30 uur afhalen bij Poels Horeca in IKC De Vaart.

Wat en waar?

Van 10:00 tot 12:00 uur kun je in sporthal De Vaart meedoen aan 4 sporten. Volleybalspellen bij Scarabee, gymspellen bij Kwiek, judoën bij Budosporten en badmintonnen bij Shuttle. Voor het sporten in De Vaart (ook als je maar aan 1 sport meedoet) krijg je 1 stempel.

Bij Tennisvereniging Ter Aar kun je tussen 10:00 en 12:30 uur meedoen aan een tennisspellenparcours. Hiervoor verdien je 1 stempel.

Op het parkeerterrein bij De Vaart kun je tussen 10:00 en 16:00 uur bij IJsclub Ter Aar inlineskaten. Ook hier krijg je 1 stempel.

Ga je tussen 10:00 en 16:00 uur langs bij Scouting Wapata, daar is een spellenparcours uitgezet. Hier is ook 1 stempel te verdienen.

Tot slot kun je deze dag, voor 1 stempel, een leuk biljartspel spelen bij Harago. Biljartvereniging Harago vind je in de oude Iduna-kantine op het TAVV-terrein. Binnenlopen kan tussen 10:00 en 14:00 uur.

Volle stempelkaart?

Heb je een volle stempelkaart? Lever deze dan in bij de kraam van IJsboerderij De Stal op de braderie en je ontvangt een ijsje.

PRAKTISCHE INFORMATIE
🌠8 sporten/spellen op 5 verschillende locaties
🌠Datum: 22 juni 2023
🌠Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur
🌠Stempelkaart wordt uitgedeeld op basisschool de Vaart en de Aeresteijnschool – ouders van kinderen uit Ter Aar die niet naar deze scholen gaan, kunnen de kaart vrijdag 21 juni tot 17:30 uur afhalen bij Poels Horeca in De Vaart
🌠Wat? Volleybal, tennis, badminton, judo, gym, inlineskaten, spellenparcours en biljart

Geef een reactie