Inlineskaten en droogschaatsen bij Ter Aarse IJsclub

De Ter Aarse IJsclub heeft sport, plezier en verbinden hoog in het vaandel staan. Het gehele jaar geven wij onze leden, jong en oud, de mogelijkheid om aan sportactiviteiten deel te nemen. In het zomerseizoen organiseren wij veld-, skeeler- en fietstrainingen. Daarnaast verzorgen wij voor de jeugd een openingskamp op ons trainingscomplex.

Tijdens de 24 van Ter Aar kun je van 10:00 tot 16:00 uur kennismaken met onze club. Kinderen kunnen op het parkeerterrein bij De Vaart komen inlineskaten, verder liggen er schaatsplanken waarop jong en oud kan droogschaatsen.

Winter

In de wintermaanden zijn wij hoofdzakelijk bezig met schaatsen. De jeugd t/m 12 jaar schaatst op zaterdagmiddag in Leiden, dat kan met ons busvervoer. De leden vanaf 12 jaar schaatsen bij IJsbaan Haarlem. Uiteraard hopen we in de toekomst weer van natuurijs gebruik te kunnen en mogen maken. Mocht er natuurijs zijn, dan zijn we druk met onze natuurijsbaan en eventuele plassentochten.

Mocht je een keer willen kijken of schaatsen bij de Ter Aarse IJsclub iets voor jou is, kom dan in de zomermaanden een keer meetrainen op ons trainingscomplex aan de Schilkerkade. Voor meer info zie www.teraarseijsclub.nl.

PRAKTISCHE INFORMATIE
⛸️Ter Aarse IJsclub
🛼Datum: 24 juni 2023
⛸️Tijdstip: 10:00 – 16:00 uur
🛼Locatie: parkeerplaats IKC D e Vaart
⛸️Wat? Inlineskaten en droogschaatsen op schaatsplanken
🛼De Ter Aarse IJsclub doet mee aan het Stempelkaartparcours

Geef een reactie